Al servei de la gent

Aquest cap de setmana farà un any de la primera Cursa de Muntanya d’Ulldecona. A finals d’any farà 2 anys que Feliu i jo vam començar a donar forma al que avui coneixem com SudActiu. Amb la cursa de la setmana que ve haurem organitzat ja 4 activitats. Com és normal, al principi estàvem molt verds, molta feina i molts d’errors però amb ganes i il·lusió hem anat fent i, sincerament, crec que n’anem aprenent. Tot i això, sempre hi ha imprevistos. Coses que no surten tal i com desitges, coses que ignores i que descobreixes quan les necessites, nervis a flor de pell, tensió, … tot això forma part de la preparació i, de vegades, de l’execució de les activitats.

Per sort, sempre hi ha hagut algú que ens ha ajudat, sempre hem pogut fer un últim esforç per solucionar contratemps i poquet a poquet anem adquirint una experiència que ens permet arreglar més ràpid els problemes, disminuir-ne el nombre o demanar un favor a la persona que te’l pot fer.

Però no sempre les coses són tan boniques com semblen, no tothom reconeix la teua feina, de vegades t’equivoques i (de manera involuntària) algú en surt perjudicat i, això és el pitjor de tot, molt de tant en tant et trobes amb algú que et treu dels nervis. Avui m’he trobat amb una d’aquestes últimes persones; algú amb una posició de força de la qual s’aprofita i et crea un problema. Algú que possiblement creu que està fent la feina que li toca però que no sap interpretar la realitat, algú que no és, o no vol ser conscient, del mal moment que et fa passar ni de que està jugant amb la feina de molta gent.

Segur que trobarem la solució i que d’aquí dos setmanes el tema ja formarà part de l’experiència de que parlava abans, però necessitava explicar això per desfogar-me una mica i per ordenar una mica els meus pensaments i idees a través d’un text. Ho he aconseguit a mitges, fins que no haguem solucionat el contratemps no estaré del tot tranquil però sé que el sentit comú, les ganes de fer coses i la il·lusió estan del nostre costat. Tranquils, mentre tinguem ganes i il·lusió continuarem treballant i organitzant activitats amb la única recompensa i objectiu de fer que la gent s’ho passe bé fent esport i compartint la jornada amb altres companys i amics, encara que esperem no haver-nos de barallar trobar més vegades amb persones com la d’avui.

P.S. La persona de què parlo no és ningú del poble ni directament relacionat amb la cursa i segur que intenta fer la seua feina el millor que sap, però avui parlant amb ell m’he sentit ignorat, despreciat i trist per la seua forma d’actuar i per la poca voluntat de trobar solucions a problemes inexistents.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s