Admiració

Ja torno a ser aquí, han passat bastants de dies, però el temps és un bé escàs i si no escric al bloc és perquè tinc altres coses a fer, així que desitjarem seguir tenint tantes coses a fer i no perdrem més temps a vore si ens quedarà l`apunt a mitges.
La majoria de gent que escrivim blocs intentem fer-ho el millor possible i ens agrada molt quan algú ens diu que li ha agradat el que hem escrit i com ho hem fet. L’altre dia sentia una escriptora dient que tothom que publica un text és una mica exhibicionista, i hi estic d’acord.
Seguint amb el tema, per escriure bé cal llegir. Llegir molt, llegir per veure errades i intentar no repetir-les, però sobretot llegir gent que et puga servir d’exemple i que t’ofereixen recursos i lliçons a cada article, llibre, apunt, etc.
Avui, com faig molts de dies, he llegit el Mail Obert de Vicent Partal a Vilaweb i, també com molts de dies, no he pogut evitar de pensar… SI ETS BO!!
No parlo sobre la seua opinió, que en principi i tot i que no estic massa posat en el tema, comparteixo. Però la forma com aplaudeix i felicita l’organització de la manifestació d’ahir és brillant. Les paraules adequades, els elogis merescuts i la magnífica forma de transmetre els seus sentiments es mereixen la meua felicitació més sincera.

Per la meua part, seguiré intentant aprendre dels mestres i la setmana que ve intentaré explicar-vos l’aventura d’aquest cap de setmana entre la Selva del Camp i les Muntanyes de Prades. Per si no fos prou en la distància i el desnivell sembla que la meteorologia també es vol afegir a la festa. La cosa promet!

Deixa un comentari